Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes

Tweede naam Rock Werchter 2018 bekend: Gorillaz

Deze avond staat Gorillaz, het project van Damon Albarn, in Vorst Nationaal, op donderdag 5 juli komen ze naar de weide van Rock Werchter. We kunnen al zeker zijn dat dit een gigantisch feest zal worden, alleen al omdat de band altijd met een gigantisch aantal muzikanten op het podium staat. Ze brengen hun nieuwe plaat Humanz mee, al hopen we toch vooral de klassiekers te horen te krijgen!

Gorillaz is de tweede naam nadat eerder al Nick Cave & The Bad Seeds werd aangekondigd voor zondag. Tickets gaan in verkoop op 25 november dus wij vermoeden dat er tegen die tijd nog wel wat namen zullen bijkomen.

22 november 2017

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief