Muzieknieuwtjes

Nick Cave & The Bad Seeds eerste headliner Rock Werchter 2018!

Rock Werchter 2018 gaat weer voor de beste affiche en met de eerste bevestiging is de eerste stap in de juiste richting al genomen. Nick Cave & The Bad Seeds zal op zondag 8 juli 2018 de Main Stage van Rock Werchter betreden en voor gigantisch spektakel zorgen. Nick Cave & The Bad Seeds brachten in 2016 het meesterwerk Skeleton Tree uit en speelden in oktober een legendarisch concert in een uitverkocht Sportpaleis. Het zal de vijfde keer zijn dat de Australiërs op de heilige weide van Rock Werchter staan.

De komende weken zullen wellicht meer namen bekendgemaakt worden. De ticketverkoop zal dit jaar op 25 november beginnen.

17 november 2017

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief