Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Georgia June – “Broke”

Georgia June komt pas net kijken in de muziekbusiness. De energie spat er nog vanaf. De frontvrouw van de indie-rock/pop band uit Syndey straalt een eerlijke frisse power uit. De band is geïnspireerd door jaren 80/90 vrouwenrockbands. Haar krachtige lyrics en nonchalante houding zijn dan ook te herleiden van fem-rock iconen zoals Joan Jett, Blondie en Chrissy Amphlett.

Evenals haar debuutsingle “Cool” bevat “Broke” allemaal thema’s die voor een golf van herkenning zorgen bij menig tienermeisje. Pak bijvoorbeeld een lyric als; “I should stop spending my money on useless shit, but I’m in love with these shoes.” Even eerlijk zijn nu. Voor wie is dit niet herkenbaar? Al met al maken haar gevoel voor humor, krachtige stem en catchy gitaarriffs “Broke” tot een stevige en aanstekelijke single. Zet dit nummer hard aan op de speakers en voor je het weet waan je je op een schoolfeestje waarbij iedereen luid de tekst woord voor woord meeschreeuwt.

WebsiteFacebook / Twitter / Instagram

25 oktober 2017

About Author

Jeanin Posthumus


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief