Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Whitney – You and me

Hoezee! Whitney, de indierevalatie van twee zomers geleden met leden van onder andere Unknown Mortal Orchestra, brengt nieuw materiaal uit. Wie cynisch is ingesteld zou ze kunnen betichten van luiheid. Light Upon The Lake: Demo Recordings bestaat da nook in hoofdzaak uit – u raad het nooit – demo-opnames van hun eerste plaat Light Upon The Lake.

“Wij zijn geen luiaards!” zullen zij tegenwerpen. Er staat namelijk één nieuwe song op de plaat, “You And Me”, en die mogen we vandaag al beluisteren. Het nummer is in dezelfde periode geschreven als de nummers van de eerste plaat, en klinkt ook als een klassieke Whitneysong; upbeat, met licht ontstemde gitaren en retro 60’s orgeltjes, en met gemoed dat walst tussen eurofie en diepe bedroefenis.

Ondanks het stekende tekort aan écht nieuw materiaal, zullen de Demo Recordings ongetwijfeld gegeerd zijn oprechte liefhebbers en mannen die alles al kennen nog voor het cool is. Die mogen 10 november al aankruisen in hun agenda, want vanaf dan ligt Light Upon The Lake: Demo Recordings in de winkels.

Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Whitney - SPARK (★★★★): Vernieuwend en toch vertrouwd

De afgelopen weken stuurde Whitney reeds vijf nummers van hun toekomende album SPARK de wijde wereld in. We konden in die nummers…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Whitney - "BLUE" & "TWIRL"

Het heeft een tijdje geduurd, maar Whitney is weer helemaal terug van weggeweest. Het Amerikaanse duo brengt met SPARK later dit jaar de opvolger…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Whitney - "REAL LOVE"

Whitney is zo’n band die niet superbekend is, maar wel bijzonder geliefd. Het Amerikaanse duo wist zo bijvoorbeeld al heel wat hartjes…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.