Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Glen Hansard – “Time Will Be The Healer”

Het jaar 2017 is nog niet eens op zijn laatste maanden toe of we hebben al iets om naar uit te kijken in het nieuwe jaar 2018. Glen Hansard, de sympathieke Ierse bard, brengt op 19 januari zijn nieuwe plaat Between Two Shores uit en om ons al meteen te doen likkebaarden, deelt hij al de afsluiter van die plaat “Time Will Be The Healer”.

Voor wie bekend is met de muziek van Hansard zal “Time Will Be The Healer” bekend in de oren klinken. De rijke arrangementen en organisch samenspel van gitaren, piano, bas en zachte drum hebben we al vaker gehoord, maar ook hier weet Hansard ons opnieuw te boeien. Hij is een songwriter pur sang (zoals er in Ierland nog wel rondlopen) en weet perfect hoe hij nummers moet opbouwen en construeren. Een gitaarriffje hier, een vocale uithaal daar en alles komt mooi samen in een doorleefde climax. Het doet ons alvast uitkijken naar dat nieuwe album. Laat 2018 maar komen!

Op 13 februari 2018 staat Glen Hansard (met band) op het podium in de Ancienne Belgique. Een maand eerder (op 19 januari 2018) ligt zijn nieuwe album Between Two Shores in de winkel.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Glen Hansard – “Take Heart”

Het is altijd fijn om een muzikaal teken van leven te krijgen van Glen Hansard. Na een noodgedwongen annulatie van zijn concerten…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Eddie Vedder - Earthling (★★★): Te veel bomen in het bos

Er zijn weinig landen waar Eddie Vedder zo op handen wordt gedragen als in België en Nederland. Het is dan ook geen…
2021FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2021

Denk jij soms ook wel eens: ‘Wauw, hoe kan ik toch tussen al die duizenden singles het bos door de bomen blijven…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.