Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Glen Hansard – “Time Will Be The Healer”

Het jaar 2017 is nog niet eens op zijn laatste maanden toe of we hebben al iets om naar uit te kijken in het nieuwe jaar 2018. Glen Hansard, de sympathieke Ierse bard, brengt op 19 januari zijn nieuwe plaat Between Two Shores uit en om ons al meteen te doen likkebaarden, deelt hij al de afsluiter van die plaat “Time Will Be The Healer”.

Voor wie bekend is met de muziek van Hansard zal “Time Will Be The Healer” bekend in de oren klinken. De rijke arrangementen en organisch samenspel van gitaren, piano, bas en zachte drum hebben we al vaker gehoord, maar ook hier weet Hansard ons opnieuw te boeien. Hij is een songwriter pur sang (zoals er in Ierland nog wel rondlopen) en weet perfect hoe hij nummers moet opbouwen en construeren. Een gitaarriffje hier, een vocale uithaal daar en alles komt mooi samen in een doorleefde climax. Het doet ons alvast uitkijken naar dat nieuwe album. Laat 2018 maar komen!

Op 13 februari 2018 staat Glen Hansard (met band) op het podium in de Ancienne Belgique. Een maand eerder (op 19 januari 2018) ligt zijn nieuwe album Between Two Shores in de winkel.

29 september 2017

About Author

Jasper Verfaillie


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief