Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Rhys – “Too Good To Be True”

Rhys is een Zweeds-Amerikaanse zangeres die desondanks haar zeer jonge leeftijd al heel wat mooie dingen bereikte. Ze tekende in November 2016 bij Warner Music en bracht twee weken later haar eerste liedje “Swallow Your Pride” uit. Het liedje werd door Jörgen Elofsson geproduceerd, die al een Grammy nominatie kreeg. De song werd door heel wat Zweedse radiostations opgepikt, maar geraakte niet tot bij ons. Begin 2017 bracht ze dan “Last Dance” uit. Het darkpop liedje is zeer verschillend met haar eerste liedje dat eerder breekbaar is. “Last Dance” en de nieuwe “Too Good To Be True” zijn popdeuntjes die je meteen blij maken en je meteen laten meedansen.

“Too Good To Be True” is het derde nummer dat Rhys uitbrengt en zou wel eens haar doorbraak kunnen zijn. Haar nieuwste liedje is haar meest dansbare schijf en kan al na enkele keren makkelijk meegezongen worden. De tekst bevat heel veel herhalingen, maar dat is allesbehalve storend. Het liedje sluit nauw aan bij alle singles die momenteel hoog in de charts staan en zal er misschien binnenkort zelf ook instaan. Dat de song compleet nieuw klinkt zou gelogen zijn, maar dat het een fantastisch popdeuntje is, valt niet te betwijfelen. “Last Dance” kende een bescheiden succes in Zweden en met haar nieuwste single zal ze Europa met gemak overtuigen.

Facebook / Twitter / Instagram

1860 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kacey Musgraves - "Too Good to be True"

Niet alleen Taylor Swift wist de stap van countrymuziek naar de popwereld te zetten, maar ook Kacey Musgraves wist moeiteloos beide werelden…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single AURORA – “Heathens”

De jonge Noorse Aurora Aksnes, oftewel de idiosyncratische AURORA, brengt met haar nieuwe single “Heathens” het derde nummer uit van haar verwachte…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single JPEGMAFIA - "LAST DANCE!"

Met albumtitels als All My Heroes Are Cornballs en songtitels als “I Cannot Fucking Wait Til Morissey Dies” is het niet heel…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.