Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Off Bloom – “Golden Dreams”

Scandinavië kweekt popacts als geen andere regio in de wereld. Het Deense trio Off Bloom is ontstaan in 2015 en maakt sindsdien briljante muziek. Hun harde werk werd beloond doordat ze Dua Lipa mochten vergezellen op haar Europese tour in April. Afgelopen zomer schitterden ze ook op o.a. Northside, Glastonbury & Reading/Leeds en maakten ze van elk optreden een gigantisch feest. Hun debuut EP Love To Hate It kwam een jaar geleden uit en bevat credits van oa Two Inch Punch en George Reid van AlunaGeorge. Alles wat tot nu toe gebeurde was slechts een opwarmertje want ze zijn klaar om te knallen.

“Golden Dreams” is de derde single van de aankomende EP Lover Like Me en bewijst dat ze er nu volledig voor gaan. Hun muziek is een mengeling van Mura Masa, AlunaGeorge & Major Lazer en dit zorgt ervoor dat ze een groot publiek met hun muziek aanspreken. Hun videos op YouTube tellen al meer dan 700.000 views en Spotify nodigde hen al uit om een livesessie te doen. Ook Vevo DSCVR ontdekte hen en lieten hen “Falcon Eye” performen. Off Bloom heeft een prachtige toekomst voor ogen die vanaf volgende festivalzomer echt aan het rollen zou kunnen komen. Laat Off Bloom maar komen! Wij zijn er klaar voor!

Website / Facebook / Twitter / Instagram / Soundcloud

22 september 2017

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief