Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Death From Above – “Never Swim Alone”

Op 8 september brengt Death From Above hun derde plaat uit. Het wordt de eerste plaat sinds ze hun befaamde 1979 lieten vallen, en is de opvolger van The Physical World uit 2014. Outrage! Is Now is de naam en daarvan kregen we eerder al “Freeze Me”. Na het schaatsen is het tijd om te gaan zwemmen en dat doet de band op “Never Swim Alone”, een tweede voorsmaakje. Nog steeds is het rock die evengoed door Royal Blood of Blood Red Shoes kon gemaakt worden.

Iets meer dan twee minuten duurt de nieuwste single, Death From Above windt er duidelijk geen doekjes om. Het bevat een snedige gitaarlijn die de body van het nummer vormt, waarbij de zang voor een brutale extra zorgt. Hoewel het bij momenten erg stevig is, kan je ook wel een zwoel dansje doen op dit nummer. De “Never Swim Alone” in het nummer klinkt zowel angstaanjagend als verleidelijk, maar het lijkt ons toch beter dat je nooit alleen zwemt. Een single zoals we dat verwachten van Death From Above met een aanstekelijke melodie er bovenop!

 /  /  / Facebook

15 augustus 2017

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief