Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Noah Gundersen – “Bad Desire”

Het was een tijdje stil rond de Amerikaanse singer-songwriter Noah Gundersen. Na het prachtige Carry The Ghost uit 2015 verdween hij plots van de radar. Begin 2016 gooide een paniekaanval tijdens een concert roet in het eten. Gundersen had genoeg van de emotionele en vaak persoonlijke nummers en besloot daarop het roer helemaal om te gooien. Dik anderhalf jaar later heeft hij eindelijk de juiste koers gevonden en brengt hij met White Noise ook een nieuw album uit. Met “Bad Desire” krijgen we na “The Sound” al een tweede single te horen.

“Bad Desire” is een gevoelige pianoballad, die het vooral moet hebben van zijn langzame opbouw en stevige climax. De treurige piano-akkoorden krijgen al snel gezelschap van fijne gitaarmotiefjes en een uitbundige orgel, waarna een geweldige gitaarsolo het broze nummer naar een hoger niveau tilt. Heel origineel klinkt het allemaal niet en Gundersen kleurt nogal vaak binnen de klassieke rock lijntjes, maar oprecht en meeslepend is het des te meer.

White Noise verschijnt op 22 september.

Facebook / Twitter / Instagram

11 augustus 2017

About Author

Jasper Verfaillie


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief