Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Kyd The Band – “Ice Cream”

Het ijsjesweer laat deze zomer wat op zich wachten, maar een ijsjesplaat krijgen we al wel! Kyd The Band brengt ons met het nieuwe “Ice Cream” toch helemaal in de zomermood. Pastelkleurtjes typeren de band en net als die kleurtjes is de single luchtig, vrolijk en zomers. Perfect voor op de playlist bij de volgende BBQ. De twee broers Kyle en Devin brengen hiermee hun tweede single uit, de opvolger van debuutsingle “American Dreamer”.

“You’re so cold, my heart, I freeze. But I keep coming back for more ice cream”. Verslaafd aan de koudheid van een hart, doordat het toch zo zoet is. “Love is a shady business”, de contradictie wordt uitgelegd. Kyd The Band heeft geen opkomende shows, de eerste cd moet nog uitkomen, maar wij volgen deze band zeker op!

Facebook / Twitter / Instagram

28 juli 2017

About Author

Stien Verdick


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief