Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single BLACKPINK feat. Selena Gomez- “Ice Cream”

De Koreaanse popgroep BLACKPINK pakt weer uit met een catchy nummer. Dankzij hun debuutsingle “BOOMBAYAH” (2016) onderscheidden ze zich met hun stoere looks en uitstraling van de typisch onschuldige vrouwelijke k-popbands. Niet enkel in Azië, maar ook bij ons is deze groep zeer populair. Met “How You Like That” brak de groep heel wat records. De muziekvideo werd op één dag al 86,3 miljoen keer bekeken, wat het meeste aantal views is voor een (muziek)video op YouTube in 24 uur tijd. Daarnaast heeft BLACKPINK al een paar keer samengewerkt met Engelstalige artiesten. In 2017 bracht Dua Lipa “Kiss and Make Up” uit met de Zuid-Koreaanse groep en ook Lady Gaga maakte samen met de vrouwen het nummer “Sour Candy”.

Op “Ice Cream” is niemand anders dan Selena Gomez te horen! De Amerikaanse zangeres lijkt wel een nieuw lid van BLACKPINK met dezelfde zomerse kleding en uitstraling als de andere zangeressen. Met “Ice Cream” brengt de Zuid-Koreaanse groep een zeer zomers nummer waarvan het refrein zeker in je hoofd blijft hangen. Hoewel de videoclip en het nummer sterk vloeit in de stijl van de typerende vrouwelijke k-popbands (onschuldig, lief, schattig), behoudt BLACKPINK haar stoer imago door de raplijnen van Lisa.

BLACKPINKs zomers nummer zal te horen zijn op debuutalbum The Album dat uitkomt op 2 oktober.

FacebookInstagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

37 posts

About author
Altijd muziek in de oren en meestal een chipje in de hand
Articles
Related posts
AlbumsRecensies

Monsta X - SHAPE OF LOVE (★½): Het wachten niet waard

Het nieuwe mini-album Shape Of Love van Monsta X werd op 26 april de wijde wereld in gezonden. Het gebeurt zelden, maar…
AlbumsRecensies

Stray Kids - Oddinary (★★★★): Vreemde eend in de bijt

Na hun laatste comeback in december is Stray Kids terug met hun achtste minialbum Oddinary, en hoe! Nog voordat het album was…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingles NMIXX - "TANK" & "O.O"

Wanneer er een nieuwe K-popgroep wordt aangekondigd, begint de productiemolen op volle toeren te draaien. Wekenlang worden de leden en debuutsingles geteased,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.