Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single BLACKPINK feat. Selena Gomez- “Ice Cream”

De Koreaanse popgroep BLACKPINK pakt weer uit met een catchy nummer. Dankzij hun debuutsingle “BOOMBAYAH” (2016) onderscheiden ze zich met hun stoere looks en uitstraling van de typisch onschuldige vrouwelijke k-popbands. Niet enkel in Azië, maar ook bij ons is deze groep zeer populair. Met “How You Like That” brak de groep heel wat records. De muziekvideo werd op één dag al 86,3 miljoen keer bekeken, wat het meeste aantal views is voor een (muziek)video op YouTube in 24 uur tijd. Daarnaast heeft BLACKPINK al een paar keer samengewerkt met Engelstalige artiesten. In 2017 bracht Dua Lipa “Kiss and Make Up” uit met de Zuid-Koreaanse groep en ook Lady Gaga maakte samen met de vrouwen het nummer “Sour Candy”.

Op “Ice Cream” is niemand anders dan Selena Gomez te horen! De Amerikaanse zangeres lijkt wel een nieuw lid van BLACKPINK met dezelfde zomerse kleding en uitstraling als de andere zangeressen. Met “Ice Cream” brengt de Zuid-Koreaanse groep een zeer zomers nummer waarvan het refrein zeker in je hoofd blijft hangen. Hoewel de videoclip en het nummer sterk vloeit in de stijl van de typerende vrouwelijke k-popbands (onschuldig, lief, schattig), behoudt BLACKPINK haar stoer imago door de raplijnen van Lisa.

BLACKPINKs zomers nummer zal te horen zijn op debuutalbum The Album dat uitkomt op 2 oktober.

FacebookInstagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

28 augustus 2020

About Author

Floor Vergote


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief