Muzieknieuwtjes

Line-up Pukkelpop bijna compleet, uurschema online

Bij Pukkelpop hebben ze bijna een volledige line-up klaar staan. Vandaag komen er twee namen bij; het Amerikaanse psychedelische gezelschap Moon Duo en de Palestijnse rapper/activist Tamer Nafar vervolledigen de line-up van zaterdag. Daarnaast kan je eindelijk beginnen puzzelen (en tegelijk wat vloeken) want het uurschema van het festival staat nu ook online. Dilemma’s zijn er onder meer op donderdag tussen The XX en Mac DeMarco of Ryan Adams, Omar Souleyman en The Naked And Famous. Op vrijdag moet je dan weer kiezen tussen Bastille, A Blaze Of Feather en The Amazons of London Grammar, Sampha en Anna Of The North. Op zaterdag is het ook niet gemakkelijk want daar speelt Floating Points samen met Badbadnotgood en HO99O99 of het dilemma of je het festival al dansend afsluit bij Flume of net emotioneel bij Band Of Horses. Puzzel zelf je schema samen via de site.

Geen gemakkelijke keuzes dus en tickets zijn er nog steeds beschikbaar behalve voor zaterdag en ook de donderdagtickets zijn bijna de deur uit. Wees er dus snel bij.

13 juli 2017

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief