Nieuwe singles

Nieuwe single The Future Dead – “Meet Me In My Dreams”

Dat we in België een resem aan goeie bands hebben staat buiten kijf, zo bewijst ook het Gentse The Future Dead. Zelf bestempelen ze hun muziek als introspectieve antipopsongs die zowel controverse als vreugde opwekken. Wij kunnen dat alleen maar beamen! Op 15 juli speelt de band nieuwe liedjes in Café Fatima, we kunnen jullie alleen maar aanraden om er te zijn.

Vandaag dropte de band een eerste pareltje van hun nieuwste telg, Go Slow. Wij zijn alvast razend enthousiast. Het nummer heet “Meet Me In My Dreams” en dat is meteen het effect dat het nummer oproept. De meest blije LSD-trip van je leven, zo en niet anders. Een atmosferisch gitaartje gepaard met een minimalistische drum en mooie harmonieën zijn hier het recept voor een dijk van een feelgood antipopnummer. Gooi daarbij nog een vleugje inspiratie uit de sixties en een super trippy videoclip (overigens gemaakt door Thomas Huyghe, de nieuwe ontdekking van De Ideale Wereld) en onze interesse is alvast gewekt, nu nog die van jullie!

Facebook / Youtube

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Rick De Vik - "Man In Het Huis"

Een drietal jaar geleden besloot Robbe Baudu om zijn muziekcarrière over een andere boeg te gooien. Samen met zijn vrienden van Rauw…
AlbumsRecensies

James Walker – Great Deceiver (★★★★): Nummers die je aan je ex doen denken

Drie jaar na de release van zijn eerste album is James Walker terug met nieuw materiaal. De singer-songwriter is geboren en getogen…
AlbumsRecensies

LoSabeS - Spiegels (★★★½): Leren rappen van de meester

Een hoop van de nieuwe rappers komen uit het Gentse, maar niet alleen de jeugd uit Gent kan rappen. Er zijn genoeg…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.