Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ariel Pink – “Time To Live”

Gisteren heeft Ariel Pink alweer een nieuwe single uit z’n opkomende album Dedicated To Bobby Jameson gelost. Het nummer heet “Time To Live” en klinkt in feite helemaal anders dan de eerste single “Another Weekend”, die enkele weken geleden als debuutsingle werd uitgebracht. “Time To Live” wordt vooral gekenmerkt door heel wat chaos en het doet ons wat denken aan “Useless Information” van Part Time.

Z’n nieuwste album Dedicated To Bobby Jameson verschijnt op 15 september via Mexican Summer en zal Ariel Pink’s eerste album zijn sinds de release van Pom Pom uit 2014. In tegenstelling tot de zachte lo fi van de vorige single, krijgen we nu georkestreerde chaos. De body van de song is heel aanstekelijk, maar omdat het Ariel Pink is, knalt hij er gewoon willekeurig wat noise tussen. Vooral het begin is even wennen maar eens je doorzet, voel je dat dit weer Pink op zijn best is. “Time To Live” laat alvast zien dat de nieuwe plaat van de man weer een bont allegaartje zal zijn, wat een man!

Facebook / Twitter 

 

 

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ruben Block - "Turning On A Fan"

Dat Ruben Block ook buiten het triumviraat dat Triggerfinger heet zijn mannetje staat, bewees hij al met singles “Lights” en “Awake“, die…
AlbumsFeatured albumsRecensies

La Jungle - Ephemeral Feast (★★★½): Donker schouwspel vol energie

Met het steengoede Fall Off the Apex (2021) nog fris in het geheugen, keken we met grote verwachtingen naar het nieuwe werk…
AlbumsFeaturesRecensies

The Byker Grove Fan Club - Feeding Eels (★★★★): Zeer kort, dubbel zo krachtig

  Wat begon als een hobbyproject (lees: bier drinken en riffs schrijven) in een kelder van één van de bandleden mondde uit…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.