Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Nothing More – “Go To War”

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Nothing More – “Go To War”

Nothing More is een Amerikaanse alternative/progressive rock/metalband die in 2003 opgericht werd, maar pas voor het eerst in de spotlights kwam met hun vijfde album Nothing More (2013/2014). Vooral leadsingle “This Is The Time (Ballast)” zorgde voor de nodige aandacht, aangezien die piekte op nummer 2 in de Amerikaanse Mainstream Rock Billboard ranking.

Een viertal jaar later zijn ze terug met The Stories We Tell Ourselves, dat op 15 september verschijnt. De enorm stevige single “Don’t Stop” was er vorige week al, en stoppen doen ze absoluut niet want amper een dag na die single brachten ze “Go To War” uit.

In dit nummer zijn de vocals opvallend gevoeliger, maar behouden ze toch die passie die de band zo typeert. Alles aan dit nummer lijkt perfect in elkaar te passen. De korte a capella intro waarmee Johnny Hawkins zijn uitzonderlijke zangtalent aantoont, hoe hij probleemloos overgaat naar agressievere vocals, het uitmuntende drumwerk van Ben Anderson en de catchy riffs van Mark Vollelunga (gitaar) en Daniel Oliver (bas). Voeg daar dan ook nog eens een enorm waardevolle betekenis aan toe en je hebt een topschijf. “Go To War” gaat over het nutteloze aan ruzie maken met een geliefde en de prachtige lyrics weerspiegelen dat perfect.

Facebook / Twitter / Instagram / Website

Related posts
InstagramLiveRecensies

Nothing More @ Trix (zaal): Een vonk met net niet voldoende spirit

Meer dan twintig jaar in de scene werpt dan toch eens zijn vruchten af. De Amerikaanse band Nothing More doorliep sinds zijn…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single VENUES - "Unspoken Words"

VENUES is een posthardcore, alternatieve rockband uit Stuttgart die actief is sinds 2015, toen nog onder de naam Break Down A Venue….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Palace - "Make You Proud"

Sinds 2016 raapt Palace met zijn muziek de ene na de andere verloren ziel op van de grond. Drie dagen geleden blies…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.