Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Wand – “Plum”

Wand is helemaal terug van weggeweest met hun nieuwste single “Plum”, die terug te vinden zal zijn op hun opkomende gelijknamige albumHet album verschijnt op 22 september via Drag City en het is tevens ook het eerste album sinds 2015. In deze periode van twee jaar is er in de band ook een heleboel veranderd. Vroeger bestond de band uit drie muzikanten, maar sinds de komst van Robbie Cody (gitaar) en Sofia Arreguin (keys, vocals), zijn ze nu met vijf en dit heeft duidelijk z’n weerslag op de muziek.

De nieuwste single “Plum” klinkt kortgezegd verfrissend. Zij die het vorige werk van Wand al goed hebben bestudeerd, zullen zeker en vast niet ontgoocheld zijn. Het lied gaat van start met een piano, iets wat we niet meteen van een band zoals Wand zouden verwachten. Toch past het in het geheel en klinkt het lied eigenlijk best wel goed. Het is geen hoogvlieger, maar zeker ook geen slecht nummer. Laat dat album maar komen als je het ons vraagt!

Facebook

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Feeder - “Wall of Silence”

De Welshe band Feeder hoeven we niet meer voor te stellen. Hun meest succesvolle periode kende de band tussen 2001 en 2008….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Miles Kane - “See Ya When I See Ya”

Tien jaar na Miles’ solodebuutalbum is z’n vierde plaat aan het popelen om de wereld in te trekken. Britse rocker Miles Kane…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Saveus - "Church Full of Bad Men" & "Bloodmoney"

Saveus geldt als een van de grootste talenten in de Deense muziekscene. Martin Hedegaard won op zijn vijftiende de eerste editie van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.