Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single WWWater – “Pink Letters”

Charlotte Adigéry bracht vandaag met haar soloproject WWWater een tweede single genaamd “Pink Letters” uit. We kennen Charlotte al langer van onder andere de soundtrack “The Best Thing” uit de film Belgica en als achtergrondzangeres van Arsenal en Baloij. Dat ze ook op zichzelf iets moois kan neerzetten, heeft ze bewezen met haar debuutsingle. Ze bezit de juiste dosis ‘je m’en fou’, waardoor ze telkens haar eigen zin doet en iets unieks neerzet. Het leuke aan WWWater is dat het draait om het spelen en de sensatie.

“Pink Letters” is dezelfde minimalistische elektronica  als haar vorige single, maar is warmer. Het begint met een mysterieus akkoord, gevolgd door elektronische bongo’s, waarop Charlottes innemende stem binnenkomt. Hierdoor krijgen we meteen een vakantiegevoel. Doorheen het nummer is er af en toe een stilte waardoor haar stem nog beter overkomt, gevolgd door een gitaar en zweverige vocals. Er verandert dus niet veel, maar dit zorgt voor pure en eenvoudige schoonheid. “Pink Letters” is perfect om rustig mee wakker te worden wanneer de eerste zonnestralen door het raam schijnen of tijdens de siësta op het strand.

WWWater heeft een tweede pareltje op ons losgelaten en we kijken al uit naar haar eerste album. Deze zomer is ze te zien op Dour en op Boomtown.

Facebook/Soundcloud

Related posts
InterviewsUitgelicht

Interview De Beren Gieren: 'Less Is Endless is een plaats waar je het overbodige weglaat en tot de essentie komt'

Geleidelijk aan vindt de Belgische jazzscene zijn weg naar het groter publiek. Namen zoals STUFF. en Dans Dans klinken steeds bekender in…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Crates - “Sans Rênes”

Er waait een nieuwe frisse wind vanuit Nederland. De band Crates doet met hun debuutsingle “Sans Rênes” hun intrede in onze muzikale…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Yves Tumor - "Gospel For A New Century"

Als je het over de man met de naam Yves Tumor wilt hebben, ben je wel even zoet want er valt heel…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.