Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lo Moon – “This It It”

We hebben er lang, heel lang moeten op wachten maar na de uitstekende en epische debuutsingle “Loveless” komt de Amerikaanse band Lo Moon eindelijk met een tweede nummer. De nieuwe single heet “This Is It”, klinkt iets minder uitbundig  maar weet ons toch mee te slepen. Zachte drumbeats en een rustige piano vormen het bedje waarop de stem van Matt Lowell zich neer vleit. In de refreinen schopt hij de rustige sfeer meteen aan diggelen met de scherpe uithaal ‘This is it!’. Met een verstilde gitaar outro dooft het nummer uit en klinkt het af op zo’n vijf minuten. Gevoelig minder lang dan eerste single “Loveless” dat ruim zeven minuten bleef boeien. “This Is It” is daardoor iets radiovriendelijker en misschien zit er wel een bescheiden hitje in?

Live kon de band ons enkele maanden geleden nog sterk overtuigen op het Broadcastfestival in de AB. Toch hopen we dat het niet nog eens negen maanden hoeft te duren voor Lo Moon bevalt van een derde single.

Twitter / Facebook / Instagram / Site

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Boris - "Loveless"

De discografie van de Japanse band Boris doorklieven, lijkt onbegonnen werk. De groep brengt namelijk platen uit bij de vleet met LφVE…
Features

De grote internationale beren van morgen 2018: een terugblik

Een dik jaar geleden zochten we naar veertien straffe internationale acts, die we de eerste twee weken van het jaar aan de…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lo Moon – “For Me, It’s You”

Lo Moon ontstond in Los Angeles in 2016, maar de roots van de groep roots liggen veel vroeger. Debuutsingle “Loveless”, die dat…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.