Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Dasher – “Sodium”

Ruige rock uit Atlanta, het is de perfecte omschrijving van Dasher. Eerder deelden we al “We Know So” en nu komt de band met de titeltrack van hun debuutplaat. Dat album komt er op 14 juli eindelijk nadat de band er al drie jaar mee bezig is en een line-up change ondergong. Dasher tekende ook bij Jagjaguwar wat het alleen maar logischer maakt om ze goed in de gaten te houden. Ook live bleek het geen slechte ervaring te zijn, zagen we onlangs in de Botanique.

“Sodium” is minder melodieus dan de voorgaande single, maar het klinkt wel heel furieus. Gierende gitaren, een schreeuw die bij momenten aan Raketkanon doet denken en een dreigende sound. Meer hebben wij soms niet nodig om overtuigd te zijn van een band. Noise van een hoog niveau die op het eind met een tikkeltje meer tempo, nog beter wordt. Neem een portie “Sodium” en laat de demonen die in je zitten helemaal los.

Facebook / Twitter

3404 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Upchuck - "Boss Up"

Al vier jaar maakt Upchuck furore in de undergroundscene van Atlanta, maar 2022 zou zomaar eens kunnen het jaar zijn dat ze…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Alter Bridge - "Silver Tongue"

Rockster Myles Kennedy lijkt van geen ophouden te weten. Begin dit jaar verleende hij zijn stem aan het vierde studioalbum van Slash….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Cold Brats - "Cli-Check-Mate"

Punk is helemaal terug, en we krijgen er maar niet genoeg van! De mannen van Cold Brats omarmen de punk(mentaliteit) en steken…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.