Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Cloves – “California Numb”

Eén van de sensaties vorig jaar, Cloves, doet ons vol goede verwachtingen uitkijken naar haar debuutalbum. Die komt er na haar eerste EP XIII (2016) en dan vooral de single “Don’t Forget About Me” die haar dankzij de film Me Before You enorm aan populariteit deed winnen. Ze bleef niet stilzitten na dit succes en heeft er al een uitverkochte tournee als support act van James Bay op zitten en begon onlangs aan een nieuwe tournee begonnen met Michael Kiwanuka. Hier is de tweede single van haar debuutalbum, “California Numb”. Na de schitterende eerste single “Better Now” waarin ze meermaals uithaalt met haar prachtige stem brengt ze ons nu dus een iets rustigere, maar al even indrukwekkende song.

Al vanaf het begin wordt duidelijk dat haar sterkste troef, haar stem, ook hier centraal staat. Vergezeld door een minimalistische gitaar, piano en drums neemt haar volle, bluesy stem het voortouw. De terugkerende catchy backing vocals hoor je uren later nog weerklinken en de hoge noten haalt ze met gemak. Na een bijna a capella stukje (enkel een paar zachte noten van de gitaar zijn nog te horen) barst het nummer terug vol energie los, wat wel nog een mooi slotstuk aan de single geeft.

Facebook / Twitter / Website

Dit vind je misschien ook leuk:
FeaturesInterviewsUitgelicht

Interview CLOVES: ‘Ik zal blijven groeien en evolueren zoals een vlinder’

De Australische zangeres CLOVES had een tijdje nodig om zich muzikaal volledig te ontplooien, maar haar verhuis naar Londen inspireerde haar eerste…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single CLOVES - "Nightmare"

Ook CLOVES kan makkelijk meepraten over de ‘moeilijke tweede’, want na haar gesmaakte debuutalbum One Big Nothing nam ze uitgebreid de tijd om…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single CLOVES – “Manic”

De Australische zangeres CLOVES heeft een immense liefde voor popmuziek en Radiohead, iets wat ze in haar eigen muziek probeert te verenigen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.