banner

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single BRNS – “Pious Platitudes”

De Brusselaars van BRNS verrassen ons vandaag met de nieuwe single “Pious Platitudes” waarmee ze ook meteen hun opkomende plaat Sugar High aankondigen. Deze langspeler is de opvolger van Patine uit 2014 en we mogen hem verwachten op 6 oktober.

“Pious Platitudes” heeft een duister kantje wat ook weergegeven wordt in de bijhorende videoclip. De video is een luguber meesterwerk die de mensen gedegouteerd achter laat met een verwarde frons op hun gezicht. Kijk vooral zelf eens. De single brengt terug de experimentele indierock zoals we van BRNS gewoon zijn.

BRNS valt op 17 mei ook te bewonderen op Les Nuits Botanique, samen met Jacques en mede-landgenoten Robbing Millions. Wie weet laten ze die avond nog meer nieuw werk horen.

Facebook / Youtube / Website

 

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single spill tab – “Velcro” (feat. Gus Dapperton)

De Frans-Koreaanse singer-songwriter Claire Chicha, beter bekend als spill tab, heeft een bedrijvig jaar vol creatieve inspiratie achter de rug. Na de…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Sgt. Lesley - "Treefriends"

Nog geen maand geleden speelde Sgt. Lesley hun allereerste optreden in het jeugdhuis van Herk-de-Stad voor de wedstrijd van Sound Track. Vandaag…
AlbumsRecensies

Penelope Isles - Which Way To Happy (★★★½): Moeizaam opnameproces, stralende muziek

We hebben Wikipedia erop nagegaan, en we kunnen bevestigen dat het eiland Man nog maar een bescheiden aantal muzikale bekendheden heeft voortgebracht….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.