Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Fleet Foxes – “Fool’s Errant”

Mocht u de voorbije maanden onder een steen geleefd hebben, dan hebben we voor u een vriendelijke reminder: Fleet Foxes zijn terug en brengen binnen een dikke maand een nieuw album uit! We hoorden al het machtige negen minuten durende epos “Third of May / Ōdaigahara” als voorsmaakje. Nu krijgen we met “Fool’s Errand” een tweede inkijk in het nieuwe album Crack-Up.

Het nummer is iets conventioneler en houdt vast aan traditionele songstructuren. In de strofes horen we een leuke cadans die in de refreinen plaats moet maken voor Robin Pecknolds vocale uithalen: “It was a foooooooooool’s eeraaaaannnnddd”. Wanneer je denkt dat het nummer gedaan is, krijg je nog een verstilde outro waarin de meerstemmigheid van Fleet Foxes uitdooft en met een piano wordt uitgewuifd. “Fool’s Errand” is geen catchy nummer maar barst wel van de arrangementen en fijne samenzang. De videoclip van het nummer is dan weer een combinatie van vreemde choreografieën en kostuums met prachtige locaties en beelden. Zeker het bekijken waard!

Crack-Up verschijnt op 16 juni en op 17 en 18 november speelt twee keer in de AB. Die concerten zijn wonder boven wonder nog niet uitverkocht.

New song on streaming services now, video tomorrow morning thanks @mattfbarrick for drums and percussion on this one!

Een bericht gedeeld door Robin N. Pecknold (@robinpecknold) op

12 mei 2017

About Author

Jasper Verfaillie


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief