Muzieknieuwtjes

Eerste 15 namen voor Leffingeleuren

Het West-Vlaamse festival Leffingeleuren heeft zijn eerste 15 namen bekend gemaakt. Deze namen zijn nog maar een derde van alle namen die op het betalend deel van het festival verschijnen. Dit jaar is het opnieuw het deel rond de kerk volledig gratis met toffe randanimatie. Arno Hintjes komt met Tjens Matic, een nieuw project van Tjens Couter en T.C.Matic, de line-up kleur geven. Verder zien we nog het Belgische La Jungle en ook SHHT, de winnaar van de West-Vlaamse talentenjacht ‘Verse Vis’, op het driedaagse festival.

Voor de liefhebbers van wat meer alternatieve rock is er Rolling Blackouts Coastal Fever die een zwevende mix van dromerige gitaren en aanstekelijke melodieën brengt. Daarnaast zullen ook de Britten van Idles alles kapot knallen net zoals B Boys met hun stevige post punk. De grootste naam bij deze aankondiging is 65daysofstatic net als Waxahatchee.

Meer info op www.leffingeleurenfestival.be.

Lijst van de overige namen per genre:

 roots, country, folk: ROBERT JOHN AND THE WRECK, COURTNEY MARIE ANDREWS, SPIRIT FAMILY REUNION, JOAN SHELLY, DYLAN LEBLANC

 garage, punk of indie: WAXAHATCHEE, ONCE AND FUTURE BAND, COSMONAUTS, B BOYS, ROLLING BLACKOUTS COASTAL FEVER, 65DAYSOFSTATIC, IDLES.

 

12 mei 2017

About Author

Charlotte Heyvaert


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief