Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Vuurwerk ft Glints – “New Flow”

Wij gaan naar Zender en nemen mee: de release van een fantastisch goeie nieuwe single “New Flow”. Dat is wat het Brusselse elektro-duo Vuurwerk gisterenavond op Zender bij Studio Brussel voor ons in petto had. En er is meer, want voor deze nieuwe werkten ze samen met de talentvolle Antwerpse hiphopper Glints.

“Een Belgische combo van topkwaliteit” aldus Studio Brussel en daar gaan wij volledig mee akkoord. “New Flow” is een lekkere groovy plaat om je beste dansmoves op naar boven te halen en zorgeloos te genieten. Het nummer gaat van start met pure, ietwat koude elektronica, maar krijgt als snel een veel warmere dimensie wanneer Glints begint te rappen en de jazz-saxofoon inpikt. “New Flow” brengt een mix aan invloeden, van fysieke instrumenten naar computer-gestuurde tunes en van rap naar jazz. Een catchy refrein en een heerlijke saxofoon uitbarsting op het einde maken het geheel helemaal af. Deze voegen wij alvast toe aan onze zomer-playlist. Want wat een zalige schijf!

De single is vanaf vandaag overal beschikbaar. Het is  daarmee de tweede single die ze uitbrengen van hun naamloze debuut album, na “Face It”.

Facebook / Instagram / Youtube / Soundcloud / Twitter

 

5 mei 2017

About Author

Elice Spillebeen


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief