Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single VON GREY – “Poison In The Water”

VON GREY is al even bezig, al vanaf 2011 om precies te zijn. De band bracht al verschillende EP’s uit maar kwam nog nooit naar buiten met een full album. Voorlopig zit dat er blijkbaar nog steeds niet aan te komen maar we krijgen wel een nieuwe single van de band. Met “Poison In The Water” serveren ze een terugkeer die kan tellen. De drie zussen lijken ons van begin tot eind te hypnotiseren en daar hebben wij alvast geen probleem mee.

Hun nieuwste single klinkt wat grootser dan vorig werk, maar het toont wel dat de band gegroeid is. Met een hele resem aan instrumenten, verzorgen ze een theatrale sfeer die wel blijkt te werken. Onder meer de contrabas maakt het ietwat angstaanjagend en spookachtig. Toch is het net dat gevaar dat de song zo aantrekkelijk maakt. De melodieën in de stemmen en uithalen van verschillende de zangeressen geven een song die erg divers is en telkens iets nieuws te bieden heeft. We willen maar al te graag eens proeven van dat vergif, al is het maar omdat VON GREY dat bezingt.

 /  /  / 

26 april 2017

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief