Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Paramore – “Hard Times”

Als een pop punk band als Paramore een nieuwe single uitbrengt, mag het al eens wat meer zijn. De band rond Hayley Williams teasede al enkele maanden de sociale media vol maar vandaag komt hier eindelijk een einde aan. Het was alweer van 2013 geleden dat er nog nieuwe muziek van de band te horen was. Ondertussen verliet bassist Jermey Davis de band en kwam drummer Zac Farro terug. Tegelijk met hun nieuwste single kondigt de band meteen een nieuwe plaat aan. After Laughter verschijnt binnen iets minder dan een maand, op 12 mei, super tof!

Voor de fans van het eerste uur hebben we wel slecht nieuws, de stevige gitaren die nog op debuut All We Know Is Falling en vervolg Riot! te horen waren, zijn nu helemaal weg. Als compensatie brengen ze nu makkelijk verteerbare pop, wat op zich niet slecht is maar ook niet super goed. “Hard Times” heeft een catchy en funky refrein maar lijkt in de verste verte niet op wat we verwachten van een Paramore song (doet wat denken aan The Ting Tings). Toch compenseert Hayley Williams dit allemaal door haar typerende stem die we wel kunnen appreciëren in zo’n pop nummertje. Toch hopen we op wat meer donkere muziek op die plaat in plaats van allemaal vrolijke zomernummertjes. We zijn benieuwd.

Facebook / Twitter / InstagramWebsite

Artwork:

Tracklist:

1. Hard Times
2. Rose-Colored Boy
3. Told You So
4. Forgiveness
5. Fake Happy
6. 26
7. Pool
8. Grudges
9. Caught In The Middle
10. Idle Worship
11. No Friend
12. Tell Me How

19 april 2017

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief