Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kevin Morby – “Aboard My Train”

We verheugen ons al even op de vierde plaat van Kevin Morby, die gepland staat voor 16 juni. Ter aankondiging van City Music kregen we eerder al “Come To Me Now” voorgeschoteld. Met “Aboard My Train” belooft Morby ons opnieuw een kanjer van een plaat.

“Aboard My Train” maakt het opnieuw gezellig, en smijt de zwaarmoedigheid van Singing Saw weer even van zich af. Het is een trein die vrolijk wegdendert langs de plaatsen, momenten en personen die ons nauw aan het hart liggen. Het nummer wordt langzaam aangekleed met steeds meer instrumenten, en wie geen muziek speelt, kan mee in de handen klappen. Halverwege het nummer maken uithalen van de gitaar ons duidelijk dat we eindelijk op kruissnelheid zijn.

Op papier mag Morby dan wel 29 zijn, maar wij weten beter. Met deze song bewijst hij opnieuw dat hij de gave van het vertellen heeft, een meester in het vak van de troubadour. Morby heeft ons vertrouwen en mag ons meenemen naar waar het hem goeddunkt.

Facebook / Twitter

 

 

 

 

Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

dodie – Build a Problem (★★½): Gebrek aan lef resulteert in een mengelmoesje

Na haar ep Human uit 2019 brengt dodie vandaag haar eerste echte album uit: Build a Problem. Met een ruim halfuur aan…
AlbumsRecensies

Will Graefe - Marine Life (★★★★): Navigeren in een zee van liefdesverdriet

De uit Brooklyn afkomstige Will Graefe kennen we als gitarist van onder andere de alternatieve country/folkgroep Okkervil River en de indieband Landlady,…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Hollow Coves - "Lonely Nights" (feat. Priscilla Ahn)

Ryan Henderson en Matt Carins vormen al enkele jaren de Australische indiefolkband Hollow Coves. De twee heren brengen sinds 2017 krachtige teksten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.