Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Kevin Morby – “Aboard My Train”

We verheugen ons al even op de vierde plaat van Kevin Morby, die gepland staat voor 16 juni. Ter aankondiging van City Music kregen we eerder al “Come To Me Now” voorgeschoteld. Met “Aboard My Train” belooft Morby ons opnieuw een kanjer van een plaat.

“Aboard My Train” maakt het opnieuw gezellig, en smijt de zwaarmoedigheid van Singing Saw weer even van zich af. Het is een trein die vrolijk wegdendert langs de plaatsen, momenten en personen die ons nauw aan het hart liggen. Het nummer wordt langzaam aangekleed met steeds meer instrumenten, en wie geen muziek speelt, kan mee in de handen klappen. Halverwege het nummer maken uithalen van de gitaar ons duidelijk dat we eindelijk op kruissnelheid zijn.

Op papier mag Morby dan wel 29 zijn, maar wij weten beter. Met deze song bewijst hij opnieuw dat hij de gave van het vertellen heeft, een meester in het vak van de troubadour. Morby heeft ons vertrouwen en mag ons meenemen naar waar het hem goeddunkt.

Facebook / Twitter

 

 

 

 

13 april 2017

About Author

Gust Claeys


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief