Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Plested – “Habits”

De kans is groot dat je nog nooit van Plested hoorde, wij ook niet. Toch bracht de man al verschillende demo’s uit maar dat is niet waar hij voor bekend staat. Het is een singer-songwriter pur sang die al nummers schreef voor Little Mix, Zayn Malik, Emeli Sande en James Morrison. De jongeman kan dus al een heus cv voorleggen en hij is nog maar 24, straf! Nadat zijn project Chasing Grace op een zijspoor belandde, is het nu tijd om zijn soloproject nieuw leven in te blazen en dat klinkt erg goed.

Zijn nieuwste single “Habits” is de perfecte ode aan liefde. Het is fragiel, breekt uit met momenten en bevat een hypnotiserende stem. Denk aan muziek zoals Rhodes of Amber Run. Het begint erg klein met een simpele piano maar bouwt geleidelijk op met meerdere instrumenten in het geheel. Hoe langer de song duurt, hoe meer je de liefde begint te voelen. Met de nodige portie soul en meerstemmigheid op het eind word je meteen verliefd op hetgeen Plested hier presteert. Hoopvol eindigt hij de song en wij zien zijn toekomst even positief in, wat een song.

Twitter / Facebook

2972 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Cyrano - "White Wine"

Cyrano is een nieuwkomer in de Londense electro-, r&b- en soulwereld en brengt met “White Wine” zijn zelfgeschreven debuutsingle. Hij verzorgt in…
AlbumsRecensies

Paul Stanley's Soul Station – Now and Then (★★★): De soul van een rockgod

Op de bootlegcollectie People, Let Me Get This Off My Chest hoor je Paul Stanley, ook bekend als The Star Child, meer…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Ola - "Long Night"

Misschien zijn er enkelen onder jullie die al van Ola hebben gehoord, maar onder het grote publiek is hij nog relatief onbekend….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.