Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Deez Nuts – “Commas & Zeros”

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Deez Nuts – “Commas & Zeros”

Het laatste wapenfeit van Deez Nuts, getiteld Word is Bond, dateert al weer van 2015. Stilgezeten hebben de Australische heerschappen alvast niet want opvolger Binge and Purgatory zit in de startblokken om op 7 april te worden losgelaten op de wereld. Om alvast een voorsmaakje te geven van hoe die nieuwe plaat klinken zal, plaatste de band reeds twee nummers, getiteld “Purgatory” en “Discord”, online. En geen twee zonder drie want kort daarna bracht de groep een derde single uit, “Commas & Zeros”.

De vierde track op het album zou een heuse middelvinger moeten zijn naar de hedendaagse muziekindustrie die, aldus zanger JJ Peters, hedendaagse bands hun creativiteit en individualiteit uitmelkt. JJ en co doen in het nummer waar ze goed in zijn; plankgas geven en aan 120 km/uur over de trommelvliezen scheuren. De snelle riffs nodigen uit tot een danspasje in de pit terwijl het refrein gewoon voorbestemd is om live in een heuse meezinger te veranderen. Dat de middelvinger wat aan kracht inboet omdat de band zelf niet buiten zijn comfortzone treedt of de grenzen van hun creativiteit aftast, laten we voorlopig nog in het midden… Samen met de rest van de menigte die gewoon los wil gaan op een hardcore nummer.

Facebook / Twitter

Related posts
AlbumsRecensies

Bring Me the Horizon - POST HUMAN: NeX GEn (★★★★): Wind in het zeil

Wie dacht dat Bring Me the Horizon een stille dood zou sterven, zit er grondig naast. De mannen uit Sheffield bestaan ondertussen…
AlbumsRecensies

Crumb – AMAMA (★★★★): Koortsachtige zoektocht

Er zijn van die bands die niet gemaakt zijn voor overdag. Crumb is er zo eentje. Het is het type band dat…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Lenny Kravitz – Blue Electric Light (★★★½): Vintage Kravitz met een scheut Prince

“Let Love Rule”, “Mr Cab Driver”, “Are You Gonna Go My Way?”, “Always On The Run”, “Fly Away”, “It Ain’t Over ‘Till…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.