Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Deez Nuts – “Commas & Zeros”

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Deez Nuts – “Commas & Zeros”

Het laatste wapenfeit van Deez Nuts, getiteld Word is Bond, dateert al weer van 2015. Stilgezeten hebben de Australische heerschappen alvast niet want opvolger Binge and Purgatory zit in de startblokken om op 7 april te worden losgelaten op de wereld. Om alvast een voorsmaakje te geven van hoe die nieuwe plaat klinken zal, plaatste de band reeds twee nummers, getiteld “Purgatory” en “Discord”, online. En geen twee zonder drie want kort daarna bracht de groep een derde single uit, “Commas & Zeros”.

De vierde track op het album zou een heuse middelvinger moeten zijn naar de hedendaagse muziekindustrie die, aldus zanger JJ Peters, hedendaagse bands hun creativiteit en individualiteit uitmelkt. JJ en co doen in het nummer waar ze goed in zijn; plankgas geven en aan 120 km/uur over de trommelvliezen scheuren. De snelle riffs nodigen uit tot een danspasje in de pit terwijl het refrein gewoon voorbestemd is om live in een heuse meezinger te veranderen. Dat de middelvinger wat aan kracht inboet omdat de band zelf niet buiten zijn comfortzone treedt of de grenzen van hun creativiteit aftast, laten we voorlopig nog in het midden… Samen met de rest van de menigte die gewoon los wil gaan op een hardcore nummer.

Facebook / Twitter

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single FEVER 333 - “$wing”

De rockers van FEVER 333 hebben er enkele bewogen jaren opzitten. Het project van Jason Butler, de ex-zanger van Letlive., ging namelijk…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Chamber - "Devoured"

Niet al te lang geleden kwam de Amerikaanse band Chamber door de release van “Tremble” op onze radar te staan en wist…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Teenage Joans - "Superglue"

Teenage Joans is een Australisch indierockduo opgericht in 2018 bestaande uit zangeres en drumster Tahlia Borg en zangeres-gitarist Cahli Blakers. Ze ontmoetten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.