Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Wild Front – “Her”

Wild Front is een Britse band die bestaat uit vier jongemannen met een gemeenschappelijke passie voor indierock. De vier werkten al eerder samen op muzikaal vlak, maar vormden pas na enkele jaren een band, waarin ze hun erg uiteenlopende muzikale ervaringen bundelden. In 2015 maakte Wild Front een eerste EP en veroverde daarmee een groot aantal hartjes. Het vervolg liet even op zich wachten, maar vandaag komt hun nieuwe single “Her” uit.

De eerste noten van “Her” klinken niet onbekend in de oren en geven je het gevoel dat je het nummer al eens eerder gehoord hebt. Dat betekent echter niet dat het nummer een gebrek aan originaliteit heeft. “Her” is een enthousiaste song en het gevoel van herkenbaarheid zorgt ervoor dat het je meteen meesleept. Hoe vaker je luistert, hoe unieker het nummer wordt en hoe duidelijker naar voor komt dat “Her” ontstaan is uit verschillende invloeden. Hopelijk volgen er snel meer nummers en eventueel een tweede EP.

 Twitter /  Facebook /SongKick / Soundcloud

6 maart 2017

About Author

Silke Heusequin


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief