Live

Low Budget Jet Set live en akoestisch (video)

Zondagnamiddag trok onze beer met zijn camera richting de gezelligste koffiebar van Mechelen. Arne Vanhaecke is vooral bekend van “Het Bloklied” en als presentator op VTM Kzoom maar trekt met Low Budget Jet Set een totaal andere richting uit. Onder zijn nieuwe artiestennaam toont hij zijn serieuze en breekbare kant. Met teksten die veelal gaan over maatschappelijke problemen en voorbije relaties palmt hij een handvol mechelaars in een mum van tijd in.

“Let’s Waste A Day” vertelt over de kunst van het uitkateren en lekker nietsdoen op een zondagmiddag. Volgens onze beer kon je dat dit weekend nergens beter doen dan in de Kaffee-ine. De catchy, luchtige gitaardeuntjes in combinatie met sterke lyrics maakten dat de zon toch nog even tussen de wolken kwam piepen op deze grijze zondag.

Low Budget Jet Set is momenteel aan het werken aan zijn eerste album, wij staan alvast te popelen om hem nog eens aan het werk te zien.

Heb jij een videotalent en zin om ook filmpjes te maken voor Dansende Beren?
Twijfel dan zeker niet en contacteer ons via beir@dansendeberen.be of onze facebook pagina!

27 februari 2017

About Author

Simon Van Herzele


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief