Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Pumarosa – “Dragonfly”

De Londense band Pumarosa heeft gisteren z’n debuutalbum The Witch aangekondigd, die ze zullen uitbrengen op 19 mei via Fiction Records. Tevens releaseten ze gisterenavond de eerste single die je op de plaat zal terugvinden. Het nummer klinkt heel dramatisch en qua stemgeluid doet het ons wat denken aan Beach House of Björk. Zeker niet slecht dus. Iets minder gitaar wel dan vorig werk, maar het werkt wel.

“Dragonfly” gaat van de grond met wat strijkers maar al snel worden deze vervoegd door synths die van heel diep lijken te komen. De basgitaar zorgt voor de lijdende draad in het nummer, doordat die constant aanwezig is en op deze manier het lied draagt. Wat ons het meeste opvalt zijn de zeer sterke vocals van frontvrouw Isabel Munoz-Newsome. Goeie single, perfect om wat in je zetel onderuit te zakken!

Twitter / Facebook / Instagram

16 februari 2017

About Author

Thibault Vander Donckt


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief