Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Linkin Park – “Heavy” (Feat. Kiiara)

Linkin Park komt dit jaar helemaal terug. Fans zaten na de aankondiging van enkele festivals al even te wachten op nieuw werk van de groep. Ze waren al enkele maanden aan het teasen en nu kunnen de fans eindelijk een lekker hapje proeven. De band bracht in 2014 de laatste plaat The Hunting Party uit en komt op 19 mei met een nieuwe plaat. One More Light dopen ze het kindje en nu lossen ze de eerste single van die plaat. “Heavy” bevat de stem van Kiiara die bekend werd dankzij haar monsterhit “Gold”. De band speelt op 1 juli op Rock Werchter en deze song zal daar zeker ook te horen zijn.

Linkin Park pakt het duidelijk anders aan op deze nieuwe song. Met Kiiara kan dat ook niet anders, het klinkt wat meer poppy maar tegelijk blijft de kracht van de band er in zitten. Toch zullen de fans van het eerste uur misschien afhaken. Het is niet de power en metalsfeer die de band vroeger had, maar eerder een lauw afkooksel van dat werk (denk Imagine Dragons). Toch kan ook dit nummer weer een hit worden want Linkin Park weet wel hoe ze sterke songs moeten maken. Desalniettemin is het meer een nummer voor de ultratop dan een nummer voor in de top van Linkin Park songs. Allesbehalve “Heavy”, maar toch blijft deze popballad hangen.

Site / Facebook / Twitter / Tumblr / YouTube / Instagram

3395 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Parkway Drive – “The Greatest Fear”

Parkway Drive is, naast AC/DC, het succesvolste metalexportproduct uit Australië. Door hun indrukwekkende toewijding schopten de heren het tot de headlinepositie in…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ruben Block - "Turning On A Fan"

Dat Ruben Block ook buiten het triumviraat dat Triggerfinger heet zijn mannetje staat, bewees hij al met singles “Lights” en “Awake“, die…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Red Hot Chili Peppers - "Nerve Flip"

Begin april bracht Red Hot Chili Peppers na zes jaar nog eens een nieuwe plaat uit. Unlimited Love werd met redelijk wat…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.