Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Jesper Lindell – ‘Moving Slow.’

Toen hij als jonge twintiger naar Zweden trok speelde Jesper Lindell een tijdje bij verschillende bands. Hij deed er verscheidene van de grootste concertzalen aan, maar maakte in 2015 toch de beslissing een stop te zetten achter zijn carrière bij bands. In 2015 ging Jesper solo, en haalde een platendeal binnen bij BMG Scandinavia. Jesper bleef niet lang bij de pakken zitten, en begon vrijwel meteen met het opnemen van zijn debuutplaat, die in de nabije toekomst ook bij ons op de schappen komt te liggen.

Om zijn nieuwe single, ‘Moving Slow’, te bestempelen als het zoveelste singer-songwriterplaatje zou volgens ons erg kort door de bocht zijn. Met zijn debuutsingle bewijst Lindell dat hij op het punt staat zijn pluimen te verdienen als soloartiest, wij beren kunnen ‘m alleszins zeker smaken. Gestaag getokkel gecombineerd met een zwevende zanglijn van een stem, die nog het meest doet denken aan Hozier of John Butler, zijn hier hét recept voor een dijk van een debuutsingle. Gooi daar nog guestvocals van de vrouwen van First Aid Kit bij en het plaatje is af. We kijken alvast uit naar het album!

Facebook//Spotify

10 februari 2017

About Author

Yolan Devriendt


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief