Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single London Grammar – “Big Picture”

Het ziet er naar uit dat London Grammar de eerste van de maand gemarkeerd heeft om nieuwe singles te releasen. Nadat ze op de eerste dag van het jaar het wondermooie “Rooting For You” online gooiden, komen ze nu met “Big Picture”. Dit nummer is geproduceerd door Jon Hopkins wat perfect bij de muziek van London Grammar past. Een nieuw album komt er zeker aan, wanneer is voorlopig nog onbekend.

Net zoals de eerste, klinkt “Big Picture” in het begin weer zeer minimalistisch en vooral gericht op de stem van Hannah Reid. Breekbaar, fragiel en emotioneel, het zijn drie termen die London Grammar’s muziek omschrijven en ook hier centraal staan. Met een subtiele synth en gitaar die doorheen het nummer steeds grootster wordt, draagt dit bij tot een fenomenale apotheose. De instrumentatie klinkt net alsof hij neerdaalt op de aarde en ons omarmt met liefde. Reid’s warme stem verwelkomt het met het nodige theater, zoals we haar kennen. Speciale single die duidelijk toont dat London Grammar ons nog steeds kan breken.

Website / Facebook / Twitter / Instagram

3514 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Fenne Lily - "Dawncolored Horse"

Hoe vind je duidelijkheid in het onzekere en waar schuilt het comfort in het onbekende? Het zijn vragen die de Britse Fenne…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Dot Major – “Bear”

De naam Dominic ‘Dot’ Major zal je misschien niet veel zeggen. Laat ons dan maar beginnen met London Grammar: die indiepopband, waarvan…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Fenne Lily - "Lights Light Up"

Temidden van de pandemie bracht Fenne Lily met BREACH haar tweede langspeler uit, waarop ze op zoek ging naar haar eigen wedergeboorte….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.