Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Codename Aquarius – “Sell”

Codename Aquarius is een nieuwe indierockband afkomstig uit Brighton. Zelf willen ze de komende maanden de muziekwereld verstoren en daar kunnen wij zeker en vast mee leven. Hun muziek klinkt zeer energiek en hun optredens zijn heel vurig waardoor een verovering van de wereld zeker en vast niet wordt uitgesloten. Voor de mensen die graag een vergelijking voor hun neus geschoteld krijgen, ze vallen het best te vergelijken met Foals!

Hun debuutsingle “Sell” is er meteen eentje die heel wat kracht achter z’n naam heeft staan. De stem doet ons enorm denken aan die van Yannis Phillippakis, de frontman van Foals en daarvan kunnen er nooit genoeg zijn. Het nummer voegt pas volledig uit z’n barsten eens het einde in zicht is. Gitaren, drums en zang gaan wild tekeer en dat zorgt voor een energiebom van jewelste. Zeer sterke debuutsingle jongens!

Website / Instagram / Facebook / Twitter

 

Related posts
2023FeaturesInstagram

De beste concertfoto’s van 2023 volgens onze fotografen

Zoals we eerder al aangaven bij de mooiste albumhoezen van 2023: het visuele is bij muziek minstens even belangrijk als de klank….
InstagramLiveRecensies

Pukkelpop 2023 (Festivaldag 4): Overal vuurwerk

De allerlaatste dag van Pukkelpop 2023 was er opnieuw eentje die baadde in een loodzware hitte. Een stralende festivaldag met andere woorden,…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Pukkelpop voegt o.a. Foals, King Gizzard & The Lizard Wizard, Turnstile en YUNGBLUD toe aan de affiche!

De nieuwe namen voor Pukkelpop vliegen ons de laatste dagen om de oren. Nadat de eerdere aankondigingen zoals Billie Eilish en Angèle…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.