Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Au/Ra – “Kicks”


Au/Ra is geboren in Ibiza en opgegroeid in Antigua. Ze maakt geen deephouse, maar wel zinderende electropop. De Spaanse singer-songwriter toonde in debuutnummer “Concrete Jungle” wat ze kan doen met een minimalistische productie. De nieuwe single “Kicks” staat sterker in z’n schoenen dan z’n voorganger.

/My Kicks/ weergalmt ditmaal op een uitgediepte instrumental, met de nodige elektrische toetsen. Vanaf de intro krijgen we opnieuw vernuftige lyrics van Au/Ra. /What’s dust to you is gold to me – but we’re just different books to read, where every chapter is another cliff hanger/ en meer van dat surrealistisch lekkers. Au/Ra geeft nog meer van zichzelf prijs, haar stem wisselt probleemloos tussen laag en hoog. Haar talent is niet onopgemerkt gebleven, in maart staat ze op SXSW in Texas. Mooie dame met mooie muziek, meer moet dat niet zijn.

Facebook | Twitter | Site | Instagram

27 januari 2017

About Author

Tine Verschueren


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief