Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Joan – “Take Me On”

Joan is een nieuw indie-pop duo afkomstig uit de Verenigde Staten bestaande uit Alan Thomas en Steven Rutherford. Voor hun muziek hebben ze voornamelijk inspiratie gehaald uit de eighties popsongs en de zwoele R&B van de jaren ’90. Ze kregen hierbij de hulp van producer Tim Pagnotta, die we kennen van zijn samenwerkingen met Walk the Moon en St. Lucia. Hij producete de debuutsingle “Take Me On”.

Met hun single “Take Me On” nemen ze je mee op een avontuurlijke tocht vol eighties gebaseerde synthesizergeluiden en catchy The 1975 geïnspireerde gitaarrifjes. Naar mate het nummer vordert, komen er steeds meer elektronische elementen bij kijken die hun zwoele beats benadrukken. De instrumentale lijnen worden gedragen door een zanglijn die ervoor zorgt dat het nummer uiteindelijk als een oorworm blijft hangen. Een debuut die aantoont wat het potentieel van deze band is, groots.

Facebook / Twitter / Instagram / Soundcloud / Website

Related posts
InstagramLiveRecensies

The 1975 @ Vorst Nationaal: Een driedelige poprock masterclass

Toen een dik decennium geleden de ster van The 1975 in de lucht schoot, was het direct raak. Met singles als “Sex”,…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sundara Karma - "Wishing Well"

Bands met een geheel eigen sound gaan of de geschiedenisboeken in, of verdwijnen in de niche waarin ze de absolute top vormen….
InstagramLiveRecensies

Rock Werchter 2023 (Festivaldag 1): Tussen licht en donker

Rock Werchter 2023 is van start gegaan. Het grootste festival van België laat weer vier dagen van zich horen met muziekgroepen die…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.