Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single en album Dirty Projectors – “Up In Hudson”

Dat het er zat aan te komen, was ons al duidelijk, maar dat het er zo snel zal zijn, hadden we dan weer niet verwacht. We hebben het natuurlijk over het nieuwe album van Dirty Projectors, sinds het vertrekken van Amber Coffman herleid tot het soloproject van David Longstreth. We kregen al de uitstekende singles “Keep Your Name” en “Little Bubble” en samen met de aankondiging van het nieuwe album krijgen we er nog eens “Up In Hudson” bovenop.

Op die nieuwe single toont Dirty Projectors zich van zijn meest nostalgische kant. Toch zit ook dit nummer vol van de subtiele details en arrangementen. In ruim zeven minuten duiken ook referenties naar Tupac en Kanye West op, maar valt ons vooral de emotionele ondertoon op. We vermoeden dat het nieuwe album van Dirty Projectors een heus break-up album zal worden.

Het nieuwe titelloze album verschijnt op 24 februari. Hieronder vind je de nieuwe single, artwork en tracklist van het nieuw album.

Dirty Projectors – Dirty Projectors:

01 Keep Your Name
02 Death Spiral
03 Up in Hudson
04 Work Together
05 Little Bubble
06 Winner Take Nothing
07 Ascent Through Clouds
08 Cool Your Heart
09 I See You

18 januari 2017

About Author

Jasper Verfaillie


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief