Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Dirty Projectors – “Little Bubble”

Dat Dirty Projects terugkomen in 2017 staat als een paal boven water. Na de uitstekende single “Keep Your Name” vorig jaar, lost de New Yorkse band nu een tweede single van hun nog aan te kondigen nieuw album. “Little Bubble” is zoals zijn naam doet vermoeden een kleiner liedje dat met een zoete piano en minieme drums de liefde en al zijn problemen bezingt.

De jengelende gitaren uit de plaat Swing Lo Maggellan hoor je niet terug en ook de vreemde stemeffecten laat frontman David Longstreth deze keer achterwege. Toch blijft “Little Bubble” een op en top Dirty Projectors nummer. Het acrobatische en tegendraadse gezang en de uitgekiende arrangementen maken ons alvast razend benieuwd naar dat nieuwe album en nog meer nieuwe muziek.

Facebook / Twitter / Youtube

5 januari 2017

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief