Muzieknieuwtjes

Eerste namen Cactusfestival 2017 met oa. Explosions In The Sky

Een van de gezelligste festivals in België vindt ieder jaar plaats in het Minnewaterpark in Brugge. Het Cactus Festival slaagt er ieder jaarin om een wondermooie line-up te serveren voor zowel de meerwaardezoeker als de toevallige passant. Ook dit jaar ziet het er naar uit dat het festival een mooie line-up zal serveren. De eerste vier namen maken alvast indruk. Net zoals vorig jaar krijgen we de beste post rock band ter wereld op de affiche. De intensieve muziek van Explosions In The Sky komt in het park nog sterker naar voor. Voor de Belgen krijgen we de dansbare tracks van Goose en voor de soulliefhebbers is er Jamie Lidell. Tot slot is er ook nog Kaiser Chiefs die een lading vol hits zullen afvuren op het Brugs publiek.

Zowel Jamie Lidell, Kaiser Chiefs en Explosion In The Sky kan je deze zomer exclusief in Brugge zien. Cactus Festival vindt plaats op 7, 8 en 9 juli in het Minnewaterpark in Brugge. Op zaterdag komen voorlopig Jamie Lidell en Kaiser Chiefs en op zondag Goose en Explosions In The Sky. Tickets zijn vanaf nu te koop op deze link. Binnenkort volgen nog meer namen.

 

2929 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Goose - "Viper"

Goose is al gigantisch lang een vaste waarde in ons land, maar heeft zijn naam sinds het NONSTOP-project nog eens met fluostift…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kaiser Chiefs - "Zombie Prom"

We zijn nog altijd niet goed bekomen van de erbarmelijke laatste plaat van Kaiser Chiefs. Duck bleek vooral een lelijk eendje te…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Rock Herk herbevestigt met o.a. Goose en Raketkanon groot deel line-up voor 2021, en voegt onder meer Brutus toe

Ook Rock Herk is een van de slachtoffers van de afgelaste festivalzomer in 2020, maar bij de pakken blijven ze niet zitten….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.