Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Creeper – “Hiding With Boys”

Gestaag werkt Creeper zich op naar de top. Hoog tijd dus om de band eens aan jullie voor te stellen. Vandaag komen ze met een nieuwe single op de proppen: “Hiding With Boys”. De groep uit Southampton brengt volgend jaar op 24 maart de debuutplaat Eternity, In Your Arms uit. Nadat ze eerder de geniale single “Suzanne”  als eerste voorsmaakje gaven, is dit de tweede single van de plaat. Het zestal ziet het alvast groots.

Het begint met een mysterieuze synths waarna de gitaren alles aan grut knallen. Energie en kracht zetten de toon en de aanstekelijke stem van zanger Will Gould lijmt het geheel perfect aan elkaar. Uiteindelijk krijgen we te maken met een immens catchy refrein en een nummer dat zo in het repertoire van Panic! At The Disco of Brand New zou passen. Een beetje theatraal, een beetje emo maar niet overdreven waardoor het makkelijk blijft hangen en goed te beluisteren valt. Creeper, in de gaten houden die handel!

Twitter / Facebook / Instagram / Site

12 december 2016

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief