Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Alexandra Savior – “Mystery Girl”

Alexandra Savior

Alexandra Savior, de naam zegt je waarschijnlijk weinig maar de man waarmee ze samenwerkt des te meer: Alex Turner. De frontman van Arctic Monkeys en The Last Shadow Puppets zette zijn schouders onder het project van de éénentwintigjarige jongedame uit Portland. Ze schreef samen met Turner en Miles Kane “Miracle Aligner” en ook haar eigen nummers zijn grotendeels een duowerk tussen haar en Alex Turner. Tijdens een intiem concert toonden ze hun samenwerking al eens aan een livepubliek, op plaat horen we voorlopig enkel Savior’s stem.

Vreemde zaak dus dat deze jongedame nog geen wereldster is, al kan dat ook aan haar muziek liggen. Die is niet de meest toegankelijke maar is wel lekker mysterieus. De sfeer die ook bij The Last Shadow Puppets opduikt maar dan met een streepje Lana Del Rey opgegoten. Betoverende muziek maar met de nodige tristesse in. Bij de nieuwe single horen we vijf minuten aan een stuk een soort van Twin Peaks sfeertje en dat zien we ook. Pop noir op zijn best zo u wil. Laat je in verleiding brengen door deze jongedame met erg veel talent! Op 7 april komt trouwens haar debuutplaat Belladonna Of Sadness uit.

Website / Facebook / Twitter / Instagram

22 november 2016

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief