Nieuwe singles

Nieuwe single Cymbler – “Aajjaa”

unnamed.jpg

Geef ons wat Zweeds talent en we smelten weg. Presenteer ons een sentimenteel liedje over de liefde tussen grootvader en kleinkind en er blijft niets meer van ons over. Jasmine Sandström heeft dat voor elkaar gekregen. Een artiestennaam moet echter wat beter uit de mond rollen, dus koos de 22-jarige voor ‘Cymbler’.

Haar nieuwe single draagt de Samische titel “Aajjaa”, wat ‘grootvader’ betekent. Samisch is de verzamelnaam voor de taaltjes die in het noorden en midden van Zweden worden gesproken. Jasmine houdt vast aan haar roots en bezingt de sterke band die ze met haar grootvader heeft. Haar fluwelen stem echoot zacht doorheen het nummer, maar kan uithalen wanneer het moet. Het spreekt voor zich dat “Aajjaa” een tedere piano ballad is, met de nodige violen.

Het vorige liedje dat Jasmine uitbracht, klonk helemaal anders. “Lost In the Woods” belandde op de eerste dag al in de top tien van iTunes, tussen artiesten als Beyoncé en Justin Timberlake. Een elektronisch hitje, maar opnieuw een gevoelig thema. “Lost In the Woods” gaat over het openlijk uitkomen voor biseksualiteit. Over haar diverse aanpak heeft Jasmine het volgende te zeggen: “Why does music have to be from a particular genre when I can blend the best of all styles?”. Die mengelmoes van stijlen kunnen wij wel smaken.

Facebook | Instagram

 

 

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Big Time Rush - "Honey"

Wie een tiental jaar geleden trouwe Nickelodeonkijker was, zal zich ongetwijfeld Big Time Rush nog wel herinneren. De verhaallijn van de show…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Beyoncé - "BREAK MY SOUL"

Er zijn weinig artiesten die dezelfde status als Beyoncé hebben. De Amerikaanse zangeres behoort tot de meest invloedrijke artiesten ooit, staat bekend…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Klangstof - "Disguiser"

Klangstof, de Noors/Nederlandse indierockband rond singer-songwriter Koen van de Wardt is stevig op dreef, zo waren ze de eerste Nederlandse band ooit…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.