Muzieknieuwtjes

Een derde naam voor Rock Werchter 2017: Linkin Park

Rock Werchter

Rock Werchter houdt niet op met het lossen van namen. Nadat ze twee weken geleden Radiohead losten en vorige week System Of A Down, is het nu de beurt aan Linkin Park. De band komt op zaterdag 1 juli, dezelfde dag als System Of A Down, het festival headlinen. Een topper op de lijstjes van festivalgangers dus dat is wel mooi. Voor de mensen die de groep niet kennen, de band brengt stevige metal met hip hop invloeden die live met veel show en bombast wordt getoond. Een echte live band dus!

De band werkt momenteel aan hun zevende plaat, de opvolger van The Hunting Party uit 2014. Met die plaat stonden ze nog op Pukkelpop in 2015, nu dus op Rock Werchter. Voor de fans is het leuk meegenomen om ze na twee jaar weer in België aan het werk te zien zijn. Voor het festival komt de band een tweede keer langs, nadat ze al in 2011 op de affiche stonden. Op 19 november kan je tickets gaan lossen maar waarschijnlijk volgen nog wel wat namen voor het festival.

10 november 2016

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief