Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single SOHN – “Conrad”

doksqtwvtderf8t1gjkf_sohna-2Er viel de afgelopen dagen flink wat nieuws te rapen over de Britse electropopprins SOHN. Niet alleen brengt hij op 13 januari zijn nieuwe plaat RENNEN uit, hij kondigde ook nog eens een nieuwe wereldtour aan (met halte in de Botanique op 26 februari) én hij loste een nieuwe single van dat album. “Conrad” is de volgende logische stap voor Christopher Taylor, die onder de alias Sohn twee jaar geleden een heerlijk onderkoelde dansplaat Tremors afleverde.

Na uitstekende optredens op Pukkelpop en in de Ab probeert hij met “Conrad” de deur open te beuken naar mainstreamsucces. Toch blijft hij het op zijn eigen manier doen. Zijn falset is nog steeds prominent aanwezig, net als de lepe drumloopjes en meeslepende synths. Na “Signal” is “Conrad” een tweede overtuigende singel en lijkt het dat SOHN de hoge lat van zijn debuut Tremors wel kan halen. Of hij het ook echt doet, komen we te weten op 13 januari.

Instagram / Facebook / Twitter / Youtube / Website

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single SOHN – “Segre”

Na jaren geduld verwende SOHN ons in mei met een nieuwe kuur zweverige tonen. Met het nummer “Figureskating, Neusiedlersee” pakte de Londenaar…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Hot Chip - "Eleanor"

Nadat hun eerste voorproefje in de vorm van “Down” ons deed watertanden naar meer, is het tijd voor een nieuwe single uit…
InstagramLiveRecensies

The Chats @ Botanique (Orangerie): Hondsdolle furiositeit

De show van The Chats in Botanique leek eentje die nooit zou gebeuren. Toch kwam het er op 28 juni 2022 eindelijk…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.