Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Gemology – “Come Around”

Comology

Gemology bracht eigenlijk nog maar één echte single uit in 2014. Iedereen dacht dat de band dood en vergeten was, tot nu. De band bestaat uit producer/multi instrumentalist Natasha Chitayat en onze goeie vriendin Wolkoff. De dame’s ontmoetten elkaar erg toevallig toen een storm hen verplichtte om samen in de studio te wachten tot hij voorbij ging. Het resultaat is een wondermooie muzikale collaboratie van twee dame’s die op meer dan 3000 km van elkaar wonen.

Het eerste waar wij aan denken als we deze single horen is de band Chvrches, de groep maakt gelijkaardige productie waardoor de synths er als een opgewekt konijntje uitspringen. Ook de stem van Joannie Wolkoff doet hierbij een duit in het zakje en klinkt net zoals Lauren Mayberry maar met wat invloeden van zowel Björk als Purity Ring. “Come Around” is een erg dromerige en tegelijk rustgevende electropop dat wel in iedere winkel een plaatsje kan krijgen.

Facebook / Twitter

27 oktober 2016

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief