Nieuwe singles

Nieuwe single FÄR – “Shot”

Vandaag werden we getrakteerd op de eerste officiële single van het Belgische duo FÄR. Ze waren dit jaar finalist op De Beloften. Nu stellen ze met “Shot” hun duistere vorm van popmuziek verder voor met bijhorende video.

Een groot deel van deze duisterheid ligt in de instrumentatie die Sloth Prince verzorgt. Hij complementeert An-Sofie’s begeesterde zang met zware bassen en ijzige, onvoorspelbare beats die doen denken aan de grilligheid van het witch house genre. Deze samenwerking toont een mooie chemie aan met een flinke portie DIY-attitude die we alleen maar kunnen toejuichen.

“Shot” is een single die niet meteen blijft hangen, maar wel prima een eigen wereld uitspint. We zijn alvast nieuwsgierig gemaakt naar hoe de rest van deze donkere wereld klinkt.

Facebook / Soundcloud

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Dean Lewis - “Looks Like Me”

Dean Lewis brak in eigen land, Australië, door in 2016 met het prachtige “Waves”. De rest van de wereld wist hij in…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Coldplay - Music of the Spheres (★★½): Duidelijke spreidstand

Het is alweer tweeëntwintig jaar geleden dat Coldplays debuutalbum Parachutes verscheen en de wereld met verstomming sloeg. Hun ster rees snel verder…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single FLETCHER - "girls girls girls"

We hebben er even op moeten wachten, maar FLETCHER is terug met een nieuwe single. Deze maakt deel uit van haar langverwachte…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.