Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Jimmy Eat World – “You With Me”

Jimmy Eat World

Binnen twee weken komt de nieuwe plaat van Jimmy Eat World uit. Net na de aankondiging van die plaat kwamen twee singles erg kort op elkaar uit. “Get Right” en “Sure And Certain” toonden dat de band nog steeds wat energie in zich heeft. Nu komt de band met een laatste?! voorsmaakje op die nieuwe plaat, de rustige ballad “You With Me”. Op 21 oktober kan je Integrity Blues helemaal beluisteren en kopen.

De energie van de groep die op de eerste platen te vinden was, neemt hier helemaal plaats voor een kalmerend maar emotioneel nummer. Ze proberen hiermee op het gevoel te spelen en dat lijkt in eerste instantie wel te lukken. Met vrolijke samenzang in het begin voel je jou meteen gelukkig en klaar om dit nummer te beluisteren. Wat volgt is liefde, liefde en nog eens liefde. Voor de vrouwtjes maar evengoed voor de mannen die houden van melige songs. Een refrein dat blijft hangen en een bewijs dat die nieuwe plaat van alles iets bevat, mooi zo. Hoogstwaarschijnlijk binnenkort te vinden in een liefdesdrama deze “You With Me”.

Site / Instagram / Facebook / Twitter / Youtube

7 oktober 2016

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief