Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kim Gordon – “Murdered Out”

kim-gordon

Sonic Youth mag dan al bijna een half decennium gesplit zijn, zangeres Kim Gordon blijft nog steeds ongestoord muziek uitbrengen. Eerder dit jaar was er het project Glitterbust waaruit een gelijknamige LP voortkwam en vandaag komt ze voor het eerst met een single onder haar eigen naam op de proppen. De single, gereleased door Matador, heet “Murdered Out” en is geproduceerd door Justin Raisen (Sky Ferreira, Charli XCX), terwijl Stella Mozgawa van Warpaint achter het drumstel is gaan zitten.

Murdered Out kent zijn inspiratie in de autocultuur van Los Angeles en blijkt een veelbelovend nummer dat gesneden koek zou moeten zijn voor de fans. De duistere noiserock waar Kim Gordon voor staat wordt hier aangevuld met een groovende baslijn die we haast aanstekelijk zouden kunnen noemen.

Of er een volledig solo-album in de pijplijn zit is nog niet bekend.

Twitter

Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Warpaint - Radiate Like This (★★★★): Stralende wedergeboorte

Toen Warpaint rond 2008 voor haar neus aan het venster stak, werd ze tegen wil en dank steeds bestempeld als ‘die vrouwengroep’….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Warpaint - "Hips"

We hebben er lang op moeten wachten, maar na bijna acht jaar zit er binnen afzienbare tijd nog eens een nieuwe langspeler…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Warpaint - "Stevie"

We hebben lang moeten wachten op een nieuwe plaat van Warpaint, maar op 6 mei ligt Radiate Like This in de rekken. Net zoals…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.