banner

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kim Gordon – “Murdered Out”

kim-gordon

Sonic Youth mag dan al bijna een half decennium gesplit zijn, zangeres Kim Gordon blijft nog steeds ongestoord muziek uitbrengen. Eerder dit jaar was er het project Glitterbust waaruit een gelijknamige LP voortkwam en vandaag komt ze voor het eerst met een single onder haar eigen naam op de proppen. De single, gereleased door Matador, heet “Murdered Out” en is geproduceerd door Justin Raisen (Sky Ferreira, Charli XCX), terwijl Stella Mozgawa van Warpaint achter het drumstel is gaan zitten.

Murdered Out kent zijn inspiratie in de autocultuur van Los Angeles en blijkt een veelbelovend nummer dat gesneden koek zou moeten zijn voor de fans. De duistere noiserock waar Kim Gordon voor staat wordt hier aangevuld met een groovende baslijn die we haast aanstekelijk zouden kunnen noemen.

Of er een volledig solo-album in de pijplijn zit is nog niet bekend.

Twitter

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kim Gordon - "Grass Jeans"

Twee jaar geleden verraste Kim Gordon ons met haar eerste soloplaat, een knap staaltje postindustrial rock vol gekke kuren. Sinds haar breakup…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Thank - "Good Boy"

Thank is een vijfkoppige postpunk/noiserock band uit Leeds. Ze brachten al enkele ep’s uit, maar nu is het tijd voor hun debuutalbum….
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Mob Wife - "Petri Dish"

De lockdown(s) van afgelopen jaar hadden een opmerkelijk effect op de productiviteit. Sommige mensen kregen niks meer gedaan, terwijl de afwezigheid van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.